Επαγγελματισμός

Λαμβάνουμε σοβαρά την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε. Σχεδιάσουμε τις ιδέες πρώτα σε ψηφιακή μορφή για να έχετε την καλύτερη εικόνα του τελικού αποτελέσματος.

Ιστορία – Εταιρεία

Η Koutmos ιδρύθηκε στην Κέρκυρα το 1991 ως μία μικρή οικογενειακή επιχείρηση. Γρήγορα όμως εξελίχθηκε και πλέον την αποτελούν 12 άτομα με μεγάλη τεχνογνωσία και πείρα στο χώρο, γεγονός που έχει χαρίσει στην εταιρία το μεγάλο όνομα που έχει σήμερα.

Εκτός από την αδιαμφισβήτητη εμπειρία, η Koutmos διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό, 3 επαγγελματικά οχήματα και είναι πιστοποιημένο μέλος της ΠΟΕΒΥ. Μπορείτε να μας επισκεφθείτε στην έκθεσή μας στα Γουβιά, για να γνωρίσετε από κοντά τα προϊόντα μας και τους ανθρώπους που απαρτίζουν την επιχείρησή μας.

Σχεδιάζουμε ιδέες και δίνουμε το καλύτερο δυνατό για να παρέχουμε τις καλύτερες επιλογές

Πιστοποιήσεις

Η Koutmos Glass διαθέτει την απαραίτητη πιστοποίηση για την τοποθέτηση διπλών τζαμιών και είναι μέλος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων και Βιοτεχνών Υαλοπινάκων, τον μεγαλύτερο θεσμικό συνδικαλιστικό φορέα στην Ελλάδα.

Η ΠΟΕΒΥ καλύπτει το 90% της ελληνικής αγοράς στο εμπόριο των υαλοπινάκων και, ως εκ τούτου, καθορίζει τους κανόνες και ελέγχει την ποιότητα τους. Εκπροσωπεί τον συγκεκριμένο κλάδο στις συνδιαλλαγές με το κράτος, το ΚΑΠΕ, το ΤΕΕ, τον ΕΛΟΤ και τα Επιμελητήρια.

Επιπλέον είναι ενεργό μέλος της ΓΣΕΒΕΕ και στοχεύει στην εκπαίδευση του κλάδου μέσω σεμιναρίων. Ορίζει τους κανονισμούς και τη θεσμοθέτηση αυτών για την ασφάλεια του πολίτη, οριοθετεί τον έλεγχο και τις προδιαγραφές για ποιοτικά εμπορεύματα.

Ο μόνος θεσμικός φορέας της Ελλάδας που έχει την ευθύνη αντικατάστασης των απλών υαλοπινάκων με ενεργειακούς τελευταίας γενιάς, με σκοπό τη μείωση της υπερκατανάλωσης ενέργειας.

Πως Λειτουργούμε

Στην Koutmos Glass είμαστε επαγγελματίες. Στόχος μας είναι το τέλειο αποτέλεσμα και προτεραιότητά μας οι ανάγκες και οι επιθυμίες των πελατών μας. Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργούμε κάνει τη διαφορά.

Για εμάς έχει σημασία η άμεση επαφή με εσάς και τον χώρο σας, για να καταφέρουμε να υλοποιήσουμε τις ιδέες σας στο έπακρο. Αφού έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας, φροντίζουμε να έρθουν οι ειδικοί μας στο χώρο σας για να τον μελετήσουν από κοντά, έτσι ώστε να επιτύχουν τον τέλειο σχεδιασμό, κομμένο και ραμμένο στα δικά σας μέτρα.

Επιδιώκουμε την εμπιστοσύνη σας και η γνώμη σας μετράει, γι’ αυτό αποτυπώνουμε τις ιδέες μας σε ψηφιακή μορφή, έτσι ώστε να έχετε σαφέστερη εικόνα του τελικού αποτελέσματος. Και φυσικά, θέλουμε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο. Έτσι, εάν επιλέξετε την εταιρία μας για την τοποθέτηση διπλών τζαμιών, σας δίνουμε εγγύηση εφ’ όρου ζωής και δωρεάν αντικατάσταση!

Δείτε μερικά από τα πιο πρόσφατα ολοκληρωμένα έργα μας.
Επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα!