Επενδύστε σε ασφάλεια, ενέργεια και οικονομία

Προστατεύεστε το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο επιλέγοντας γυαλί ασφαλείας. Οι υαλοπίνακες ασφαλείας είναι εξαιρετικά ανθεκτικοί και σας προφυλάσσουν σε περίπτωση πρόσκρουσης οποιουδήποτε αντικειμένου πάνω τους. Παρέχουν προστασία από φωτιά ή αντίξοες καιρικές συνθήκες. Επιπλέον, σας προστατεύουν σε περίπτωση ληστείας ή βανδαλισμού, από πυροβολισμούς και εκρήξεις.

Ένας απλός υαλοπίνακας δεν σας εγγυάται καμία ασφάλεια. Πρόκειται στην ουσία για γυαλί στην πιο απλή του μορφή και, εάν σπάσει, δημιουργεί μεγάλα θραύσματα που μπορεί να οδηγήσουν σε τραυματισμό. Είναι δυνατή η εφαρμογή του σε διάφορους χώρους, αλλά απαιτείται προσοχή στους χώρους που αποτελούν κρίσιμες θέσεις, όπου απαιτείται βάσει νόμου η χρήση υαλοπινάκων ασφαλείας.

Σκληρυμένος Υαλοπίνακας

O σκληρυμένος υαλοπίνακας είναι πέντε φορές πιο δυνατός από το απλό γυαλί και, εάν σπάσει, θρυμματίζεται σε εκατοντάδες μικροσκοπικά κομμάτια που μετριάζουν σημαντικά τον κίνδυνο τραυματισμού. Επιπρόσθετα, τα βελτιωμένα τεχνικά χαρακτηριστικά του τον καθιστούν κατάλληλο για δύσκολες εφαρμογές που απαιτούν το τρύπημα του γυαλιού για τη στήριξή του.

Πολυεπίπεδος Υαλοπίνακας

Ο πολυεπίπεδος υαλοπίνακας αποτελείται από τουλάχιστον δύο φύλλα γυαλιού που χωρίζονται από μία ειδική μεμβράνη. Έτσι, σε περίπτωση θραύσης, τα θραύσματα του γυαλιού παραμένουν κολλημένα στη μεμβράνη και εξαλείφεται ο κίνδυνος τραυματισμού

Ο υαλοπίνακας αυτός διακρίνεται με βάση τις στρώσεις του γυαλιού και των μεμβρανών σε Αντιτραυματικό, Αντιβανδαλικό και Αλεξίσφαιρο.

Πυράντοχος Υαλοπίνακας

Το πυράντοχο γυαλί σας επιτρέπει να έχετε οπτική επαφή με τη φωτιά. Είναι η ιδανική επιλογή για εξόδους κινδύνου. Οι πυράντοχοι Υαλοπίνακες διατίθενται σε τρεις τύπους: Σε αυτούς που προσφέρουν ακεραιότητα για συγκεκριμένο χρόνο, σε αυτούς που προσφέρουν τόσο ακεραιότητα όσο και προστασία από την ακτινοβολία και, τέλος, σε αυτούς που προσφέρουν όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με τη μόνωση.